Persoonlijke begeleiding

Lichamelijke en mentale versterking, 
het vinden van nieuwe perspectieven

Wie heeft er niet op regelmatige basis nood aan lichamelijke versterking, psychische rust, stabiliteit en diepere inzichten die ons niet alleen versterken, maar ook meer perspectief bieden. Hier kunnen de yogaoefeningen ons helpen om een antwoordt te vinden ter ondersteuning van deze gewenste lichamelijke en mentale versterking. Dit omdat bij iedere oefening een diepere universele wijsheid aanwezig is. De inhouden die deze oefeningen begeleiden werken versterkend en opbouwend op het lichaam.

De oefeningen werken vooral opbouwend op het gemoedsleven als we zelf deze inhouden of universele wetmatigheden die de oefeningen begeleiden onderzoeken, in ervaring en in de oefening tot uitdrukking brengen. 

Door gesprek kijken we welke mogelijkheden er zijn om (verder) te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven ontstaan door een harmonische afstemming van inhoud en praktische uitvoering van de oefening. Jouw persoonlijke begeleiding brengt lichamelijke - en psychische versterking en je krijgt ook meer inzichten in je sociaal leven.  

Je bent ook welkom om meer inzichten  te krijgen over de betekenis van een oefening of als je een praktische ondersteuning wenst om een oefening beter te beheersen.

Kostprijs: 60 euro/sessie van een uur

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x