Yogaschool Vlaanderen

Yogaschool Vlaanderen

Philippe Gits

Philippe Gits heeft in 1992 een opleiding genoten in Duitsland. Hij geeft ondertussen al meer dan twintig jaar les waarvan momenteel al vijftien jaar op professionele basis.

De interesse van Philippe gaat uit hoe je door middel van yogaoefeningen, esthetische bewegingen een versterking kan tot stand brengen. De vele verschillende oefeningen brengen natuurlijk een grotere lichamelijke stevigheid en lenigheid met zich mee. Daarnaast onderzoekt Philippe ook hoe je d.m.v. diverse bewegingen de levenskrachten kan ontwikkelen en de persoonlijkheid kan vergroten.

De interesse van Philippe richt zich ook in hoe je de (inspiratie) inhouden heel praktisch in het leven kan omzetten zodat er van daaruit ook betere, stevigere, nieuwe en ook meer vreugdevollere sociale contacten kunnen ontstaan. Zeker in deze tijden waar het ontwikkelen van sociale contacten niet altijd zo eenvoudig is kan het nuttig zijn om te onderzoeken hoe het uitvoeren van lichamelijke oefeningen aan de hand van inhouden een gunstige uitwerking heeft op je sociaal leven.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x