Yogalessen Dendermonde

Yogalessen Dendermonde

Yogalessen

Bij deze yogalessen staat altijd centraal dat we nieuwe gevoelens leren ontwikkelen. Je voelt je goed of net niet, je stelt je daarbij niet veel vragen. Slechte gevoelens wil je zo snel als mogelijk kwijt en goede gevoelens wil je behouden. 

We kunnen aan de hand van yogaoefeningen zelf fijnere gewaarwordingen ontwikkelen want iedere yogaoefening bezit een bepaalde gewaarwording. We onderzoeken de bewegingen aan de hand van voorstellingen. Je leert een oefening vormen met het bewustzijn en deze voorstelling omzetten met het lichaam waardoor je heel specifieke gevoelens zelfstandig kan ontwikkelen. Dit heeft een veel diepere en intensievere uitwerking op het gemoed en je gevoelsleven en dit heeft een regenererende uitwerking.


Yogalessen lente 2020

Donderdag 23, 30 april, 7, 14 mei, 4,11,18, 25 juni  2020

Wanneer kan je de lessen volgen?

Avond van 20h00 tot 21h30 (Yoga voor iedereen)   

Waar kan je deze lessen volgen?

De Boomgaard, Dendermonde
(ingang Papiermolenstraat)

Thema yogalessen lente 2020

Versterken van de veerkracht en het uithoudingsvermogen

We bekijken hoe je aan de hand van yogaoefeningen de veerkracht, de wilskracht kan versterken. Iedereen kent wel moeilijkere periodes in het leven en kan nu en dan zeker enkele tips gebruiken om de veerkracht terug aan te spreken. De yogaoefeningen bieden zeker mooie mogelijkheden om de veerkracht weer op te krikken. Het vinden van een doel, het geïnteresseerd thematisch onderzoeken bij de yogaoefeningen, het vinden van nieuwe idealen in je leven zorgen ervoor dat je jezelf beter kan oprichten en een nieuwe blik naar de toekomst ontstaat.

Inschrijvingen

8 lessen = 80 euro


Meer info bij Philippe Gits, de leraar, Tel.: 0473 41 68 41, mail  info@yogaschool.be.

Rekeningnr.: BE62 0682 1415 0361

Inschrijven kan ook door op deze knop te klikken: 

Inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x