Yogalessen Dendermonde

Yogalessen Dendermonde

YOGALESSEN I.S.M. ‘CM WAAS EN DENDER’

De lessen versterken je zowel lichamelijk als mentaal. Door niet alleen lichamelijk maar ook inhoudelijk via de oefeningen een thema in ervaring te brengen wordt ook de persoonlijkheid versterkt. Deze versterking en stabilisering zorgt ervoor dat je je ook sociaal beter kan integreren.

Yogalessen lente 2019

– donderdag 6, 13, 20 juni

Wanneer kan je les volgen
  • Vooravond van 18h00 tot 19h30 (Yoga voor iedereen)
  •  Avond van 20h00 tot 21h30 (Yoga voor iedereen)
WAAR KUN JE DEZE LESSEN VOLGEN?

De Boomgaard, Dendermonde
(ingang Papiermolenstraat)

VERSTERKENDE BEWEGINGEN, OOK BIJ UITPUTTING

De oefeningen worden op een aangepaste wijze gebracht zodat iedereen de oefeningen, eventueel op een aangepaste wijze, kan uitvoeren. De bewegingen werken versterkend op het ganse lichaam. De wervelkolom, de organen, de ledematen maar ook de ademhaling ondervindt reeds na korte tijd een versterking.

Het zwaartepunt van de oefeningen ligt evenwel vooral bij het bewustzijn. Bij deze oefeningen leer je je waarneming, je bewustzijn bewuster te gebruiken. Je mentale vermogens worden klaarder, je ondervindt nieuwe opbouwende gevoelens en hierdoor wordt ook de persoonlijkheid versterkt.

Deze versterking op de persoonlijkheid is niet onbelangrijk omdat je zo ook nieuwe mogelijkheden om je sociale vaardigheden te vergroten kan ontginnen.

Inschrijvingen

Inschrijven gebeurt via de site van de CM, inloggen op 9100 Sint-Niklaas, dan onderaan de site Activiteiten zoeken bij Applicaties,

https://www.cm.be/agenda/index.jsp


Meer info bij Philippe Gits, de leraar, Tel.: 0473 41 68 41, e-mail: info@yogaschool.be.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x