Yogalessen Dendermonde

Yogalessen Dendermonde

YOGALESSEN I.S.M. ‘CM WAAS EN DENDER’

Bij deze yogalessen staat altijd centraal dat we nieuwe gevoelens leren ontwikkelen. Hoe ontstaan gevoelens? Normaal voel je je goed of voel je je niet goed en dat is het dan. Je stelt je niet veel vragen over deze gevoelens. Slechte gevoelens wil je zo snel als mogelijk kwijt en goede gevoelens wil je behouden.
Kunnen we nu aan de hand van yogaoefeningen zelf gevoelens, fijnere gewaarwordingen ontwikkelen? Het antwoordt is ja. Iedere yogaoefening bezit een bepaalde dieperliggende gewaarwording of een fijner gevoel. De oefeningen worden niet gewoon gedaan of uitgevoerd. We gaan bewust deze oefening onderzoeken aan de hand van een voorstelling, deze wordt dan met het lichaam omgezet. Je leert een oefening vormen en zodoende heel specifieke gevoelens zelfstandig ontwikkelen. Dit heeft een veel diepere en intensievere uitwerking op het gemoed en je gevoelsleven. Dit werkt heel regenererend. 

Yogalessen najaar 2019

Reeks 1: Donderdag 12, 19, 26 september + 3, 10, 17 oktober - Versterken van de immuniteit
Reeks 2: Donderdag 7,  14, 21, 28 november + 5, 12, 19 december - Versterken van de wervelkolom

Wanneer kan je de lessen volgen
  • Vooravond van 18h00 tot 19h30 (Yoga voor iedereen)
  •  Avond van 20h00 tot 21h30 (Yoga voor iedereen) 
WAAR KUN JE DEZE LESSEN VOLGEN?

De Boomgaard, Dendermonde
(ingang Papiermolenstraat)

VERSTERKING VAN DE IMMUNITEIT

 De Bij deze eerste reeks bekijken we hoe de oefeningen een gunstige uitwerking hebben op de werking van de immuniteit. Er zijn vele oefeningen die je kan vormen om de darmen in een gunstige actieve werking te brengen. Als je al met een grotere klaarheid en met meer inzicht enkele oefeningen kan uitvoeren merk je dat je je beter met je lichaam kan verbindingen. Dit gevoelselement werkt stimulerend op de werking van de immuniteit.

VERSTERKING VAN DE WERVELKOLOM

Bij de tweede reeks bekijken we hoe de wervelkolom een ondersteuning kan krijgen door de vele bewegingen. Niet alleen de bewegingen versterken de wervelkolom maar vooral hoe je de wervelkolom beweegt. Daarom is het belangrijk om een klare voorstelling te krijgen van enkele oefeningen zodat je beter kan voelen waarop je zelf kan letten bij het bewegen en zo de wervelkolom kan versterken.

Inschrijvingen via de CM is noodzakelijk

Hier de link naar de agenda om via de CM in te schrijven: https://www.cm.be/selfservice/agenda#/home


Meer info bij Philippe Gits, de leraar, Tel.: 0473 41 68 41, e-mail: info@yogaschool.be.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x