Yogales Zele

Yogales Zele

Yogalessen 

Bij deze yogalessen staat altijd centraal dat we nieuwe gevoelens leren ontwikkelen. Je voelt je goed of net niet, je stelt je daarbij niet veel vragen. Slechte gevoelens wil je zo snel als mogelijk kwijt en goede gevoelens wil je behouden. 

We kunnen aan de hand van yogaoefeningen zelf fijnere gewaarwordingen ontwikkelen want iedere yogaoefening bezit een bepaalde gewaarwording. We onderzoeken de bewegingen aan de hand van voorstellingen. Je leert een oefening vormen met het bewustzijn en deze voorstelling omzetten met het lichaam waardoor je heel specifieke gevoelens zelfstandig kan ontwikkelen. Dit heeft een veel diepere en intensievere uitwerking op het gemoed en je gevoelsleven en dit heeft een regenererende uitwerking.


Yogalessen voorjaar 2020

Vrijdag 24 april + 8, 15, 29 mei + 5, 12, 19, 26 juni 2020


Tijdstip van de lessen

  • vrijdag van 10u tot 11u30.
  • De lessen lopen het ganse jaar door met uitzondering van de zomermaanden, de herfst- en kerstvakantie

Thema yogalessen voorjaar 2020

Versterken van de veerkracht en het uithoudingsvermogen

Bij deze lessenreeksen bekijken we hoe je aan de hand van yogaoefeningen de veerkracht, de wilskracht kan versterken. Iedereen kent wel moeilijkere periodes in het leven en kan nu en dan zeker enkele tips gebruiken om de veerkracht terug aan te spreken. De yogaoefeningen bieden zeker mooie mogelijkheden om de veerkracht weer op te krikken. Het vinden van een doel, het geïnteresseerd thematisch onderzoeken bij de yogaoefeningen, het vinden van nieuwe idealen in je leven zorgen ervoor dat je jezelf beter kan oprichten en je weer een toekomst voor je ziet.


Adres lessen in Zele

Gildenhuis Zele
Kloosterstraat 12
Zele


VERSTERKING VAN DE WERVELKOLOM

Bij de tweede reeks bekijken we hoe de wervelkolom een ondersteuning kan krijgen door de vele bewegingen. Niet alleen de bewegingen versterken de wervelkolom maar vooral hoe je de wervelkolom beweegt. Daarom is het belangrijk om een klare voorstelling te krijgen van enkele oefeningen zodat je beter kan voelen waarop je zelf kan letten bij het bewegen en zo de wervelkolom kan versterken.

Inschrijvingen 

Reeks 1: 5 lessen, 50,00 euro
Reeks 2: 8 lessen, 80,00 euro

Rekeningnr.: BE62 0682 1415 0361

Meer info bij Philippe Gits, tel.: 0473 41 68 41, mail info@yogaschool.be

Inschrijven kan ook via deze link: 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x