Yogales Sint-Niklaas

Yogales Sint-Niklaas

Centraal bij de lessen staat het bewuster worden van de mogelijkheid dat je via lichamelijke bewegingen in staat bent om zelf nieuwe en fijnere gevoelens tot stand te brengen. Iedere mens kan via een grotere actievere inzet met de waarneming en het denken fijnere en substantiëlere gevoelens of gewaarwordingen ontwikkelen. Deze gewaarwordingen hebben een heel gunstige uitwerking op de gezondheid maar zorgen er ook voor dat je daardoor betere sociale contacten kan opbouwen. Dit is iets wat we nu zeker met z'n allen zullen moeten leren.

Yogalessen lente-zomer 2021

- Woensdag  9, 16, 23, 30 juni + 7, 14 juli van 10h00 tot 11h30

De zaal is hier heel groot en twintig personen kunnen zeker deelnemen aan de lessen.

Locatie lessen

Fysiofit Verzusteringslaan 20, 9100 Sint-Niklaas

Kostprijs yogalessen

  • Kosten losse les of proefles: € 15,-
  •  Kosten 10 beurten - kaart: € 120,-

Je kan ter plaatse cash betalen of overschrijven op het rekeningnr.: BE62 0682 1415 0361


Meer info bij Philippe Gits, de leraar, Tel.: 0473 41 68 41, mail info@yogaschool.be

Een woordje uitleg over de maatregelen

Het lijkt mij niet gunstig om met een mondmasker op intensieve oefeningen uit te voeren. Vanuit het standpunt van de yoga wordt hier niet alleen het bewustzijn met haar fijnere gevoelskwaliteiten in haar ontplooiing sterk verhinderd maar ook de mentale en fysieke integriteit ondervind door deze maatregel een grote belemmering.

Wat de inentingen betreft is dit voor mij geen thema, mensen die wel of niet ingeënt zijn mogen de yogalessen gerust volgen.

De vrijheid van de mens ontstaat niet door uiterlijke (gezondheids)maatregelen. De vrijheid van de mens is iets wat hij bij door een lange en moeizame weg moet zien te verwerven en dit stukje bij stukje. Enkel wanneer de mens zijn bewustzijn actief inzet, wanneer hij door denken en door een verrijking van de gevoelens in samenhang met een empathie voor de medemens en een praktische omzetting, zichzelf verder ontwikkelt kan hij een vrijheid verwerven door intensiever door te dringen in de diepere bewustzijnslagen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x