Yogales Lokeren

Yogales Lokeren

Yogalessen

Vanaf januari 2020 verandert de samenwerking met de CM

De CM organiseert voor Lokeren 1 les. Als je de volledige cursus wenst te volgen moet je voor alle andere lessen je bij mij inschrijven en betalen. 

Graag op voorhand inschrijven zodat ik de zaal kan bevestigen.

Bij deze yogalessen staat altijd centraal dat we nieuwe gevoelens leren ontwikkelen. Je voelt je goed of net niet, je stelt je daarbij niet veel vragen. Slechte gevoelens wil je zo snel als mogelijk kwijt en goede gevoelens wil je behouden. 

We kunnen aan de hand van yogaoefeningen zelf fijnere gewaarwordingen ontwikkelen want iedere yogaoefening bezit een bepaalde gewaarwording. We onderzoeken de bewegingen aan de hand van voorstellingen. Je leert een oefening vormen met het bewustzijn en deze voorstelling omzetten met het lichaam waardoor je heel specifieke gevoelens zelfstandig kan ontwikkelen. Dit heeft een veel diepere en intensievere uitwerking op het gemoed en je gevoelsleven en dit heeft een regenererende uitwerking.


Yogalessen 2020

Reeks 1: Donderdag 9, 16, 23, 30 januari + 6, 13, 20, februari + 5, 12, 19, 26 maart + 2 april 2020
Reeks 2: Donderdag 23, 30 april + 7, 14, 28 mei + 4, 11, 18, 25 juni 2020

Wanneer kan je de lessen volgen

Donderdag:  10h tot 11h30

Themalessen yogalessen voorjaar 2020

Versterken van de veerkracht en het uithoudingsvermogen

Bij deze lessenreeksen bekijken we hoe je aan de hand van yogaoefeningen de veerkracht, de wilskracht kan versterken. Iedereen kent wel moeilijkere periodes in het leven en kan nu en dan zeker enkele tips gebruiken om de veerkracht terug aan te spreken. De yogaoefeningen bieden zeker mooie mogelijkheden om de veerkracht weer op te krikken. Het vinden van een doel, het geïnteresseerd thematisch onderzoeken bij de yogaoefeningen, het vinden van nieuwe idealen in je leven zorgen ervoor dat je jezelf beter kan oprichten en je weer een toekomst voor je ziet.

Locatie

Stedelijk Gevechtsport Centrum
Kazernestraat 95, Lokeren


Inschrijvingen

Je kan enkel bij de CM inschrijven voor de eerste les donderdag 9 januari. Voor de resterende lessen moet je bij mij inschrijven. 

Reeks 1: 11 lessen, 110 euro - voor de eerste les inschrijven bij de CM.
Reeks 2:   9 lessen, 90 euro

Rekeningnr.: BE62 0682 1415 0361


Meer info bij Philippe Gits, de leraar, Tel.: 0473 41 68 41, mail info@yogaschool.be.

Inschrijven kan ook door op deze knop te drukken:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x