Yogaschool

Lichte, dynamische bewegingen en het levenslichaam

Vloeiende, dynamisch uitstromende en terugkerende bewegingen, het ontspannen denken en het versterking van het levenslichaam

Bij een dynamische beweging van de ledematen voel je heel duidelijk hoe de ledematen zich heel licht en vrij kunnen bewegen. Je kan de ledematen met meer co√∂rdinatie bewegen waarbij de spieren zich merkwaardig genoeg minder opspannen. Deze vorm van bewegingen wordt heel dikwijls met het waterelement vergeleken omdat de bewegingen precies aanvoelen als een stromen of een vloeien. 

Aan de hand van vele diverse oefeningen leer je de werking van deze krachtige oefeningen beter kennen zowel op het lichaam al op het denken. Je kan het denken beter ontspannen en tegelijk ook beter concentreren. Deze concentratie in het denken heeft een rechtstreeks verbinding op het het levenslichaam. 

De lichamelijke zwaarte maar zeker ook de mentale zwaarte en de hopeloosheid in de gevoelens die velen momenteel bemerken ontstaat doordat de waarneming, het bewustzijn en het denken teveel naar zichzelf gericht is en/of in een te grote spanningsverhouding bevind. Het is heel gunstig om enkele oefeningen inhoudelijk te bestuderen en praktisch uit te voeren om de waarneming terug actiever te brengen en zodoende ook een mentale klaarheid en ontspanning te kunnen ervaren. 

Zaterdag 5 december van 9h30 tot 17h

Plaats: Moervaartveer 2 te Eksaarde
Inschrijven: info@yogaschool.be
Prijs:  95,00 euro/dag

Interesse in dit seminarie?

Inschrijven voor dinsdag t.e.m. donderdag kan enkel bij de CM: zie agenda bij de site van de CM
Inschrijven voor maandag en vrijdag kan dat via deze link.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x