Yogaschool

Yoga en meditatie

Yoga en meditatie

Deze dag is een mooie variatie tussen enerzijds lichtere yogaoefeningen en meerdere meditatieve oefeningen met uitleg over deze yoga- en meditatieve oefeningen. 

Je leert hier het onderscheid kennen tussen een 'concentratieoefening' en een meditatieve oefening over het observeren van een persoon, ook 'het juiste oordeel' genoemd. Maar we kijken ook even naar de betekenis van de meditatieve oefening, 'het terug vervolgen van de dag'. 

Verder is het ook heel gunstig om ritmisch enkele lichtere yogaoefeningen vanuit een klare inhoud te vormen en meer en meer deze inhoud ook in je gewaarwordingen te leren kennen. Ook dit zorgt voor een merkelijke versterking van de persoonlijkheid omdat je hierdoor je fijnere gewaarwordingen op heel diverse manieren gaat aanspreken en ontwikkelen.

Dit seminarie is voor iedereen die interesse heeft om inzichten te ontwikkelen in hoe je met het denken kan omgaan, om inzichten te ontwikkelen om een gedachte te leren concentreren, hoe je meer inzichten kan ontwikkelen in je medemensen en vooral ook hoe je van daaruit een grotere stabiliteit kan ontwikkelen maar ook om je zo beter in verbinding met de omgeving en je mensen te brengen 

Lesgever: Philippe Gits
Wanneer: zaterdag 6 juni van 9h30 tot 17h
Lesgever: Philippe Gits
Waar: Moervaartveer 2 te Eksaarde
Inschrijven: Philippe Gits
Prijs:  95,00 euro/dag

Interesse in dit seminarie?

Inschrijven voor dinsdag t.e.m. donderdag kan enkel bij de CM: zie agenda bij de site van de CM
Inschrijven voor maandag en vrijdag kan dat via deze link.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x