Yogaschool

Veerkracht en immuniteit

Bij dit seminar bekijken we hoe je aan de hand van een inhoudelijke, klare en geconcentreerde uitwerking van yogaoefeningen de veerkracht maar ook immuniteit kan ondersteunen. Door een yogaoefening ook in haar betekenis met klare gedachten te onderzoeken en van daaruit meer en meer nieuwe, rustigere en fijnere gewaarwordingen te ontdekken die de beweging of de oefening in zich draagt ondersteun je de werking van de immuniteit.

Centraal staat evenwel dat je niet vanuit het lichaam zelf vertrekt maar onderzoekt hoe je vormend met het bewustzijn, met het denken bezig actief wordt en leert bewuster om te gaan met je gevoelens en gewaarwordingen. Je merkt al snel dat deze werkwijze je wilskracht en je veerkracht versterkt. Langzaam leer je het grote verschil ontdekken tussen de emoties die meer vanuit het lichaam komen en je lichaam meer kunnen belasten en anderzijds hoe de gevoelens die vanuit het denken ontstaan en door de oefening tot uitdrukking komen een bijdrage leveren ter ondersteuning van de veerkracht en de immuniteit. 

Dit seminarie is heel geschikt bij vermoeidheid of bijvoorbeeld ook wie te kampen heeft met een verzwakking in de immuniteit.

Wanneer: zaterdag 2 mei van 9h30 tot 17h
Waar: te Eksaarde, Moervaartveer 2
Prijs: zaterdag 95,00 euro 

Inschrijvingen en interesse
Voor meer inlichten en inschrijvingen, 0473/41 68 41of info@yogaschool.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x