De sensibele vrije ademhaling

De sensibele vrije ademhaling

Hoe het vrij doorademen leidt tot open en vrije gevoelens 

en ook  de immuniteit versterkt

In deze heel verwarrende, onzekere tijden met haar grote spanningen en angsten kunnen we veel esthetische bewegingen uitvoeren. We kunnen onze aandacht bij dit seminar richten naar een goede doorademing, dit doorademen of deze vrije ademhaling zorgt  voor meer stabielere en sensibelere gevoelens.

Je mag hier sensibiliteit geenszins verwarren met sensibiliteit. Bij sensitiviteit ben je meer overgeleverd  aan de gevoelens, sensibiliteit is een teken is van een eigen ontwikkeld en sterk gewaarwordingen die je als persoon vormen.  

Je vertrekt bij een oefening steeds vanuit een levendige voorstelling over de beweging en dit samen met een heel vrije ademhaling. Bij de vele oefeningen laat je de ademhaling totaal vrij en grijp je niet in waardoor de waarneming lichter en vrijer blijft tegenover het lichaam. Deze lichtere en vrijere gevoelens werken enorm stabiliserend op de persoonlijkheid maar grijpen ook heel gunstig in op de werking van de immuniteit. . Deze meer open gevoelens stabiliseren de persoonlijkheid en de immuniteit.

Zaterdag 7 november 9h30 tot 17h, Moervaartveer 2 te Eksaarde.

Kostprijs: 95,00 euro voor de ganse dag

Interesse in dit seminar?
Voor inschrijvingen en info kan je terecht bij Philippe Gits, 0473/41 68 41 of info@yogaschool.be..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x