Seminaries zaterdag

Seminarie ter kennismaking

Deze twee afzonderlijk te volgen seminaries bieden je de mogelijkheid om kennis te maken met yoga. Je leert tijdens deze kennismaking telkens enkele basisoefeningen, maar ook enkele wezenlijke inhouden kennen. Wat is een inhoud, de vrije ademhaling, activiteit versus ontspanning,... om zo een eerste gevoel te krijgen hoe je de levenskrachten kan versterken.  

Deze seminaries zijn voor iedereen geschikt en zeker voor wie op zoek is naar ontspanning, versterking of ook zoekend is naar een betere gezondheid of sociale integratie.

Zaterdag 3 december telkens van 9h30 tot 17h
De seminaries staan los van elkaar en zijn dus afzonderlijk te volgen.

Kostprijs: 35 euro/seminarie. 's Middags eigen lunch meebrengen, er is wel soep. 
Prijs bespreekbaar indien je financieel niet zo draagkrachtig bent.  


Seminaries ter verdieping 

Deze afzonderlijk te volgen zaterdagen zijn geschikt voor wie zich verder wenst te verdiepen in de oefeningen en de inhouden. Deze geïnteresseerde eigen uiteenzetting werkt onwaarschijnlijk opbouwend en versterkend.

De vrije ademhaling en haar relatie tot harmonische gevoelens 

Tijdens dit seminarie bekijken we de vrije ademhaling en meer specifiek de flankademhaling. Een gunstige (flank)ademhaling ontstaat wanneer je jezelf als doel stelt om zowel mentaal als fysisch meer vorm te geven aan de oefeningen waardoor de spankracht opgebouwd wordt. De asana's (yogahoudingen) bieden goede mogelijkheden om deze flankademhaling ter hoogte van de nieren te ervaren. Er ontstaan nieuwe en fijnere gevoelens.

Deze opbouwende en verbindende gevoelens brengen naast een openheid ook een grotere vrijheid. Je kan met meer moed en vertrouwen de toekomst tegemoet treden en je vindt ook meer mogelijkheden om onder elkaar harmonischere verbindingen aan te gaan.

Zaterdag 19 november van 9h30 tot 17h30

Kostprijs: 35 euro/seminarie. 's Middags eigen lunch meebrengen, er is wel soep. 
Prijs bespreekbaar indien je financieel niet zo draagkrachtig bent.   


Alle seminaries gaan door in de Moervaartveer 2 te Eksaarde (Lokeren)
Overschrijven met vermelding naam, datum en welk seminarie kan op rekeningnummer: BE62 0682 1415 0361
Inschrijven en info: info@yogaschool.be - tel.: 0473/41 68 41
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x