Persoonlijk

Philippe Gits

Philippe Gits heeft in 1992 een opleiding genoten voor yoga instructeur. Hij geeft ondertussen al meer dan vijfentwintig jaar les waarvan momenteel al vijftien jaar op professionele basis.

De interesse van Philippe gaat uit naar hoe je door middel van yogaoefeningen, esthetische bewegingen een nieuwe ontwikkeling of algemene versterking tot stand kan brengen. De vele verschillende oefeningen brengen natuurlijk een grotere lichamelijke stevigheid en lenigheid met zich mee, maar door bij de lessen, de yogaoefeningen of de meditatieve oefeningen ook steeds een inhoud mee te nemen, ontstaat er ook een mentale versterking en ontwikkelen er zich nieuwe gevoelens die een groter evenwicht met zich mee brengen. Dit versterkt de persoonlijke stabiliteit en zorgt voor nieuwe levenskrachten. 

De interesse van Philippe richt zich ook naar hoe je de (inspiratie) inhouden heel praktisch in het leven kan omzetten zodat er van daaruit ook betere, stevigere, nieuwe en ook vreugdevollere sociale contacten kunnen ontstaan. Zeker in deze tijden waarbij het ontwikkelen van sociale contacten niet altijd zo eenvoudig is, kan het nuttig zijn om te onderzoeken hoe het uitvoeren van lichamelijke oefeningen aan de hand van inhouden een gunstige uitwerking heeft op je sociaal leven.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x