Opendeurdagen

Opendeur in Eksaarde en Sint-Niklaas: yoga en meditatie

Tijdens deze opendeur kan je eerste ervaringen opdoen van de mogelijkheden die zowel de yogaoefeningen als de meditatieve oefeningen met zich meebrengen. 

Zaterdag  4 februari  Sint-Niklaas
15h kennismakingsles  -   17u kennismakingsles 

Zaterdag 11 februari Eksaarde

15h kennismakingsles  -   17u kennismakingsles
19h30 tot 21u00 yogales en meditatie

Tijdens de opendeur is er natuurlijk genoeg ruimte om vragen te stellen, kan je een les volgen en kan je zo op een ongecompliceerde wijze kennismaken met de yoga en de meditatieve oefeningen. Je leert het belang kennen van het bewust en zelfstandig vormen van de bewegingen, welke mogelijkheden deze oefeningen hebben op de gezondheid en op de vorming van de persoonlijkheid. Je merkt al snel eerste ervaringen in het bewustzijn en wat dit bewuster oefenen met zich meebrengt. 

Deze kennismakingslessen zijn heel geschikt voor wie naast de ontspannende mogelijkheden van de yoga op zoek is om een grotere rust en een stabieler eigen centrum te vinden. De harmonische bewegingen versterken de wervelkolom, de (ademhalings)spieren en hebben een gunstige werking op het zenuwstelsel en de organen. Ook mentaal merk je een gunstige opbouw, worden de gewaarwordingen zachter en voel je een stabiliteit en een toename aan rust. Vooral door de bewustere lichamelijke inzet ontstaat er een gezonde opbouw van levenskrachten. 

De kracht van de oefeningen ontstaat in eerste instantie door zinvol met de bewegingen om te gaan. Deze zinvolle omgang brengt je in een betere verbinding met de omgeving, met de medemensen en uiteindelijk ook met jezelf.

Graag op voorhand inschrijven bij:
School voor Yoga en Esthetiek, Philippe Gits, 0473/41 68 41 - info@yogaschool.be

Locatie Eksaarde-Lokeren
Moervaartveer 2, 9160 Lokeren (Eksaarde)
0473/41 68 41

Locatie Sint-Niklaas
VIBE, Verzusteringslaan 20, 9100 Sint-Niklaas
(Voorheen Fysiofit)

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x