Innerlijkheid en vastberadenheid

 Hart en nieren - lever en longen
Innerlijkheid en vastberadenheid

In mei worden er naar aanleiding over de cursus over de vier hoofdorganen twee extra lessen gegeven over het hart/nier en de lever/longen. Iedereen kan aan deze lessen deelnemen, ook wie niet aan deze cursus deelgenomen heeft.

We bekijken zoals steeds bij al deze organen (hart, nieren, lever en longen) niet alleen de uiterlijke werking maar onderzoeken ook hun innerlijke betekenis. 

Bij het hart en de nieren onderzoeken we hun de relatie met een gezond zelf-gevoel aan en ook het willen in verbinding treden met de omgeving.
De lever en de longen hebben een totaal andere verbinding. De lever staat meer in relatie met een gezond lichaamsgevoel en daarmee ook met de immuniteit terwijl de longen in verbinding staan met een gezonde met een innerlijke vastberadenheid en beslissingskracht.

We bekijken tijdens deze korte cursus enkele uiterlijke kenmerken, enkele innerlijke kwaliteiten en leren aan de hand van de yogaoefeningen niet alleen een gevoel en waardering voor deze kwaliteiten te krijgen maar kunnen eerste stappen zetten om deze kwaliteiten in onze ziel op te nemen.

Twee lesdagen: zaterdag 11 en 25 mei 10h tot 17h30
Kostprijs: 75 euro/dag  

Voor meer inlichtingen en inschrijven: Philippe Gits, info@yogaschool.be - tel.: 0473/41 68 41.

Graag ten laatste vijf dagen vooraf inschrijven.

Op voorhand betalen kan via met een overschrijving op volgend rekeningnummer. Vermeld steeds je naam en vermeld naam en datum van het seminarie: rekeningnummer BE62 0682 1415 0361.
Alle bovenvermelde seminaries gaan door bij de School voor Yoga en Esthetiek, Moervaartveer 2 te Eksaarde (Lokeren).

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x