Meer uitleg over de yogalessen - copy

Meer uitleg over de lessen om te weten welke les bij jou past

Dinsdagochtend: versterking van lichaam de gevoelens
Deze les richt zich naar absolute beginners en wie al wat kennis heeft met de yoga.
De oefeningen en de inhouden die met de oefeningen kunnen zowel door beginners als voor iet of wat gevorderden gevolgd worden. Deze lessen werken heel opbouwend voor het lichaam en voor het gemoed. Je merkt al snel een lichamelijke versterking en een grotere stabiliteit in de gevoelens.

Dinsdagnamiddag: heel langzame en rustige opbouw qua inhoud en oefeningen
Deze les richt zich naar al wie werkelijk nood heeft aan een langzame versterking. is heel goed voor absolute beginners en voor wie echt nood heeft aan een volkomen opbouw in het gemoed.
Zeker gunstig als je bemerkt dat je een goede ondersteuning kan gebruiken.

Dinsdagavond: voor gevorderden
Deze les is geschikt voor wie zowel vertrouwd is met de oefeningen en met de inhouden. Wat is het bewustzijn, wat betekent de indeling van het bewustzijn in denken, voelen en willen, wat zijn de levens- of de etherkrachten en wat wordt er verstaan onder het ik, dit zijn allemaal geen vreemde begrippen.
De oefeningen worden intensiever uitgevoerd, langer aangehouden en zijn ook gericht voor gevorderde deelnemers.

Woensdagavond: algemene yogales
Deze les richt zich naar iedereen. Iedereen die een opbouw zoekt, die met interesse zowel met het bewustzijn als met het lichaam wenst bezig te zijn is hier welkom.

Zaterdagochtend: versterking van de wervelkolom en daarmee ook ons zelfvertrouwen
Tijdens deze lessen die in november van start gaan zullen we veel oefeningen maken die de wervelkolom aanspreken. Hoe versterken we de wervelkolom. We maken lichtere, heel lichte bewegingen maar ook intensievere bewegingen met aandacht voor de anatomie en de fysiologie van de wervelkolom. Zeker interessant voor wie rugproblemen heeft.
De wervelkolom staat voor de as van het lichaam, vanuit deze as richten we ons lichaam op. Onze ganse houding wordt heel sterk door deze wervelkolom bepaalt. Deze as, staat ook met ons bewustzijn en daarmee ook met ons gevoelsleven in verbinding. Kunnen we deze as, deze ruggengraat, deze wervelkolom of deze wervelzuil beter en gemakkelijker oprichten dan voelen we meer rust en een groter zelfvertrouwen.

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x