Home

Welkom bij de school voor Yoga en Esthetiek

Je krijgt bij de yogalessen en de seminaries inzichten hoe je praktisch met de oefeningen kan omgaan om meer zelfvertrouwen en nieuwe versterkende ervaringen op te doen. Een bewustere omgang met het bewustzijn vanuit universele inhouden aan de hand van praktische oefeningen zorgen voor een lichamelijke en mentale opbouw en een betere sociale integratie.
Door de waarneming te gebruiken maar ook door de klare inhouden die je zelf leert kennen en zelfstandig om te zetten ontstaat er een mentale versterking en ook het gemoed ondervind een deugddoende verlichting, de zwaarte wijkt terug.
De uiteenzetting en praktische omzetting van esthetische bewegingen bieden betere verbindingsmogelijkheden met je vrienden, collega's en lotgenoten.

Voor de lessen noch voor de seminaries is een specifieke voorkennis of lenigheid vereist. Iedereen is welkom!

Wat kan de yoga voor jou betekenen op het vlak van:
- neerslachtigheid, burn-out, depressie
- het bewustzijn
- ontspanning
- spiritualiteit
- gezondheid
- de (vrije) adem
-...

Schrijf je in voor de nieuwsbrieven voor verdere informatie maar ook om inhoudelijke informatie te ontvangen.

Disclaimer of het verwerpen van verantwoordelijkheid

Bij grotere lichamelijke en psychische problemen dien je zeker en vast een bevoegd persoon te raadplegen. Een dokter, een psychiater, psycholoog, osteopaat of kinesist kan zeker raadzaam zijn bij mentale of lichamelijke problemen. Zeker na een operatie een arts raadplegen of je al mag bewegen en of er beperkingen zijn. Yoga staat voor een eigen ontwikkeling en het zelf  verantwoordelijkheid op te nemen voor je beslissingen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x