Cursus psychische versterking

Lichamelijke oefeningen voor een psychische versterking
Meer rust en stabiliteit in de gevoelens

Tijdens deze cursus van vijf lessen leren we meerdere yogaoefeningen die niet alleen meer lenigheid schenken, ze versterken ook het lichaam zoals de organen, het zenuwstelsel en de wervelkolom waardoor je het lichaam veel beter kan oprichten. Dit komt je gevoelens en je zelfvertrouwen ten goede.

We weten dat je door te bewegen er een versterking (lichaam en gevoelens) ontstaat. Minder bekend is dat er ook een versterking ontstaat door bewust om te gaan met de wijsheidsvolle inhouden van de oefeningen. Iedere beweging heeft een specifieke betekenis. Je leert tijdens deze cursus enkele lichtere en intensievere oefeningen kennen en ook om ze praktisch en harmonisch uit te voeren. Vanuit deze mentale activiteit ontstaat er ook een gunstige werking op het lichaam en op onze gevoelens.

Verder krijg je tijdens deze korte cursus ook enkele praktische tips mee die je in je dagelijks leven kan integreren zodat je een psychische stabiliteit kan bewaren want de gevoelens mogen niet te labiel zijn, niet te sensibel maar ook niet te star of apathisch.

Deze cursus is aan te raden voor wie op zoek is naar meer stabiliteit, meer verbinding met zichzelf of ook meer verbinding met de omgeving. Ook wie op zoek is naar nieuwe perspectieven is hier zeker welkom.

Vijf lessen: zaterdag 3 februari, 2 maart, 20 april, 4 mei, 1 juni telkens van 10h tot 12h30
Kostprijs: 125 euro voor de vijf lessen  

Voor meer inlichtingen en inschrijven: Philippe Gits, info@yogaschool.be - tel.: 0473/41 68 41.

Graag ten laatste vijf dagen vooraf inschrijven.

Op voorhand betalen kan via met een overschrijving op volgend rekeningnummer. Vermeld steeds je naam en vermeld naam en datum van het seminarie: rekeningnummer BE62 0682 1415 0361.
Alle bovenvermelde seminaries gaan door bij de School voor Yoga en Esthetiek, Moervaartveer 2 te Eksaarde (Lokeren).

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x