Begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Een gesprek en/of een privé-les kan veel inzichten schenken en ervaringen aanreiken hoe je in relatie kan treden met vermoeidheid, angsten, neerslachtigheid of als je op zoek bent naar een nieuwe oriëntering in je leven. Iedereen komt fasen tegen waarbij een blik van buitenaf nodig is om weer stappen vooruit te zetten.

De yogaoefeningen kunnen je bij deze stappen zeker ondersteunen en wens je meer persoonlijke begeleiding zodat we aan de hand van deze kunstzinnige bewegingen meer inzichten krijgen in de problematiek maar vooral aan de hand van een concrete benadering van de oefeningen mogelijkheden hebben tot zelfoverwinning en nieuwe vooruitzichten. De esthetische oefeningen zijn veel meer dan alleen maar lichamelijke houdingen, ze zijn heel rijke en uitermate veelzijdige oefeningen die een enorme rijkdom herbergen aan concrete gedachten en fijnere gevoelens maar ook een stabiliserende werking hebben omdat ze de wilskracht versterken.

Belangrijk is dat je aan de hand van deze oefeningen bemerkt dat je als actieve mens je in staat bent om zelf scheppend, creërend en vormend in het leven te staan. Dit vormend aspect bevindt zich op diverse gebieden zoals de lichamelijke- en mentale gezondheid, het zelfvertrouwen of betere sociale verbindingen.  

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x